Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna som avslöjar – så är Victoria och Daniel som föräldrar

24 maj, 2024, 06:30 
Vendela Lönnqvist
Instagram, TT
Det är ju helt underbart att se!
Annons

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel må vara kungligheter.

Men först och främst är de föräldrar – ett ansvar de sedan dagen de fick sin första gemensamma dotter tagit på största allvar.

Här anländer kungafamiljen till Polarpriset 2024 – Victoria är drottninglik!Brand logo
Här anländer kungafamiljen till Polarpriset 2024 – Victoria är drottninglik!

Victoria och Daniels val – normal uppväxt för barnen

För det är ju mycket allvar, att vara kunglig. Det gäller att leva upp till förväntningarna som ställs på dig redan från dag ett – och de är inte få.

Men trots detta har både Victoria och Daniel velat ge sina två barn, prinsessan Estelle och prins Oscar, en så normal uppväxt som möjligt.

Annons

Det är något de lyckats med så gott de kunnat, och på vägen även lyckats ge några av sina egna intressen i arv till bägge barnen.

Daniel och Estelles kvalitetstid

Prins Daniel har bland annat sett till att intresset för sport och rörlighet gått vidare till framför allt Estelle, som är ett gediget fotboll-och basketfan.

Detta under en period av extra mycket kvalitetstid mellan Daniel och Estelle – bara någon vecka innan befann de sig på Moderna museet i Stockholm för en rundvandring genom utställningen "Den tredje handen" av italienska konstnären Maurizio Cattelan.

Victoria och Oscar på fågelskådning

Och tidigare i veckan var det mamma Victoria och Oscars tur att få lite tid på tu man hand.

Annons

De begav sig ut i det fina vädret till Nora Djurgården för lite fågelskådning, och den nyss fyllda 8-åriga Oscar stod med kikaren i högsta hugg vid våtmarkerna Laduviken, Lillsjön och Läppkärret.

Dagen markerade nämligen den biologiska mångfaldens dag, och vad passade inte bättre än att ta med sig sin son på jobbet och samtidigt tanka lite egentid?

Så fint att se att både Daniel och Victoria säkrar tid med sina barn, trots deras hektiska scheman!

Annons