Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna som bevisar att äktenskapet är i kris – prins Harrys iskyla gentemot Meghan

05 sep, 2023, 09:30 
Meghan Markle och prins Harry

Nya bilder på prins Harry och Meghan Markle väcker oro om att deras äktenskap är i kris.

Annons

Prins Harry fick sin Meghan Markle i ett sagobröllop för fem år sedan. Det var själva sinnebilden av kärlek – en storslagen tillställning som sågs av hundratals miljoner tv-tittare världen över.

Men sedan dess har prinsparets liv präglats av allt annat än harmoni. Harry och Meghan har hamnat i konflikt med kung Charles och stora delar av kungafamiljen, och enligt envisa rykten har bråken även haft en inverkan på parets relation.

Meghan och Harry blir hemlösa – sparkas utBrand logo
Meghan och Harry blir hemlösa – sparkas ut

Bilderna som visar krisen mellan prins Harry och Meghan Markle

Nu har Daily Mail-journalisten Amanda Platell grävt fram två bilder som kastar en skugga över prinsens äktenskap.

"En lycklig Harry som kollar på fotboll utan Meghan trots att hon var bjuden. En bedrövad Harry med Meghan på Beyoncekonserten förra veckan. Stämmer ryktena om att deras äktenskap krisar?", skriver Amanda på Twitter.

Annons

"Kommer inte att hålla"

Den brittiska pressen har regelbundet förutspått att makarna kommer att gå isär. Några av de mest häpnadsväckande uppgifterna kom från Globe Magazine. De hävdade att kung Charles är så pass desperat att få Meghan ut ur kungafamiljen att hon är villig att erbjuda henne en halv miljard om hon skickar in en skilsmässoansökan.

– Han är villig att göra allt för att hindra Harry från att slösa bort sitt liv på Meghan. Harry är så betuttad i Meghan att han inte begriper att det här kommer att sluta i katastrof, säger Globe Magazines källa i artikeln.

– Pengarna kommer att locka Meghan, för hon är girig och kommer att kunna leva på detta i resten av livet.

Lady Colin Campbell, en insiderkälla som har skrivit åtta böcker om det brittiska kungahuset, påstår sig ha sett tecken på ett stundande uppbrott.

– Hon och Harry kommer inte att hålla. Så fort hon blev hertiginna av Sussex blev hon maktgalen. Hon har ingen kontakt med verkligheten, hon har tappat det. Hon blir arg bara man nämner mitt namn. Men hon kan inte göra något, för jag har inte gått över gränsen juridiskt, har lady Colin sagt till New York Post.

Annons