Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna väcker stor oro för prinsessans Madeleines äktenskap med Chris O'Neill: "Fullständig iskyla"

11 aug, 2023, 17:00 
Chris O'Neill och prinsessan Madeleine

Nya bilder väcker oro för prinsessan Madeleines äktenskap med Chris O'Neill.

Annons

Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill är vana vid rampljuset. När de går på en tillställning kommer de att bli fotograferade – och bilderna kommer att granskas med lupp.

Så var fallet under deras besök i Cambridgeshire, Storbritannien. Madeleine och Chris tog med sig prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne på ett bröllop. Det var Chris O'Neills systerdotter Celina d'Abo som gifte sig – men vi vågar påstå att det var Madeleine och Chris som drog flest blickar till sig.

Johan T Lindwall om Victorias jättefest: ”Aldrig sett Chris så skrämd”Brand logo
Johan T Lindwall om Victorias jättefest: ”Aldrig sett Chris så skrämd”

Experten dömer ut prinsessan Madeleine och Chris O'Neill

Det är en föraning som blir bekräftad när man läser norska Se og hör. Deras kungaexpert Anders Johan Stavseng har sett bilder från bröllopet – och nu är han genuint orolig för Madeleines äktenskap.

Annons

Så här skriver Anders.

"Se og hörs exklusiva bilder visar en rasande Chris O'Neill som viftar med armarna innan han vänder sin fru ryggen och skyndar in i kyrkan. Det såg ut som att det rådde fullständig iskyla mellan makarna", skriver Anders.

"Chris och Madde tog inte chansen att motbevisa ryktena om att det råder osämja i deras äktenskap."

Anders upplyser oss om att det är fler som känner som honom. I diskussionsgruppen Royal Forums erkänner många att bilderna gör dem illa till mods.

"Jag har letat och letat, men det finns inga foton där det ser ut som att Madeleine och Chris har det bra ihop. Det finns inga exempel där de ler mot varandra", skriver en användare.

"Det ser så distanserat och kallt ut", skriver en annan.

Herman Lindqvist ställer sig frågande

Tidigare i år kom nyheten att Madeleine och Chris valt att skjuta upp sin planerade flytt hem till Sverige. Det plötsliga beskedet fick kungaexperten och Svensk Dam-skribenten Herman Lindqvist att ana oråd.

Annons

– Man kan ju inte veta vad orsaken är, men jag har ju läst hovets förklaring och de säger att det inte handlar om migration eller villaförsäljning. Men det stämmer ju inte heller, de sa det här officiellt för första gången i början på februari och då måste man ju ha planerat flytten ganska länge innan man gått ut med det, säger Herman i en intervju.

– De har haft långt över ett halvår på sig och det är inte kort tid för en familj som vill flytta. Det ligger nog något privat bakom som vi inte känner till.

Annons