Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna visar: Chris lyxiga julklapp till Madeleine avslöjad!

25 dec, 2022, 07:00 

Chris O'Neill fångades på bild när han köpte julklapp till prinsessan Madeleine.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Julen kom till slut till Drottningholm – och med den prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne!

20 underbara julbilder på kungafamiljen vi aldrig glömmer!Brand logo
20 underbara julbilder på kungafamiljen vi aldrig glömmer!

Det blev också första gången på ett halvår som drottning Silvia och kung Carl Gustaf fick träffa sina barnbarn. Florida-familjen bor som bekant 800 mil bort, men försöker komma till Sverige minst två gånger per år.

Dagarna innan var förberedelserna i full gång. Drottning Silvia klädde granen, kung Carl Gustaf la in sillen och paket inhandlades – allt för att skapa den perfekt sagolika julen.

Annons

Chris O'Neills lyxköp till prinsessan Madeleine

Chris O'Neill var även han på jakt efter den perfekta julklappen. I torsdags befann han sig i centrala Stockholm och såg ut att vara på bra humör när han spatserade längs Strandvägen.

Chris O'Neill lämnar smyckesbutiken Gaudy på Strandvägen
Chris ute på sista minuten-shopping. Här lämnar han smyckesbutiken Gaudy på Strandvägen.

Där gjorde han ett kortare stopp på lyxiga smyckesbutiken Gaudy, vars exklusiva smycken är handgjorda och endast görs i ett exemplar.

Och självklart var det prinsessan Madeleine som var i fokus. Chris är van vid att köpa exklusiva gåvor till sin kära hustru och så här i juletider ville han såklart ge henne något alldeles extra.

Annons
Chris O'Neill shoppar loss i centrala Stockholm
Chris O'Neill brukar köpa exklusiva saker till prinsessan Madeleine. Här lämnar han Gaudy med en svart påse under armen.

Chris O'Neills färd genom Stockholm

Efter besöket på Gaudy sågs han lämna med en svart påse i handen. Chris styrde sedan stegen upp mot Norrmalmstorg, förmodligen på jakt efter fler sista-minuten-julklappar.

Att Chris väljer att handla sina julklappar på Östermalm är ingen slump. Området har blivit som ett andra hem för honom. Här har han nära till flera av sina favoritställen, varav de flesta ligger runt kvarteren på Stureplan i Stockholm.

Strandvägen verkar ligga lite extra varmt om hjärtat, då både han och Madeleine gärna avnjuter lunch på Strandvägen 1.

Chris O'Neill på jakt efter fler sista-minuten-julklappar i Stockholm
Efter lite shopping på Strandvägen fortsatte Chris O'Neill stegen upp mot Norrmalmstorg.

Foto: Ola Axman

Annons