Bilderna visar hur olika Alexander och Gabriel är

bilderna som visar hur olika prins alexander och prins gabriel är
Prins Alexander och prins Gabriel är så olika som två bröder kan bli. Titta bara på bilderna! De talar sitt tydliga språk.
Annons

Två bröder, med två olika personligheter och ansiktsdrag. Prins Carl Philip och prinsessan Sofias söner, Alexander och Gabriel, lekar fint ihop med de är inte särskilt lika. Åtminstone inte längre. När man tittar på bebis-bilder på prinsarna är de kopior av varandra. Men sedan har ansiktsdragen utvecklat sig i två helt olika riktningar.

Annons

Annons

Alexander påminner om pappa Carl Philip, med sina bruna ögon och sitt lockiga hår, medan Gabriel har ljust, tunt, hår och blåa ögon. Precis som mamma Sofia!

 Prins Alexander nyfödd
Den allra första bilden som vi fick se av prins Alexander!

Prins Gabriel nyföddDen allra första bilden på prins Gabriel!

Ju äldre de blir, desto mer liknar de respektive föräldrar. Även personligheterna verkar skilja bröderna åt. Alexander har mycket spring i benen och utforskar gärna världen på egen hand. Vid kungliga familjehögtider passar han ofta på att gå iväg på egna upptäcktsfärder medan lillebror Gabriel helst stannar hos sina föräldrar.

Vi minns till exempel prinsessan Adriennes dop då Gabriel var lite avvaktande till den stora folksamlingen medan storebrorsan showade framför kamerorna. Helt oblyg. Prinsessan Sofia älskade ju att stå i centrum när hon var liten medan Carl Philip tydde sig mycket till kungaparet och storasyster Victoria. Prinsarna verkar alltså likna respektive föräldrar – även till sättet.

Prins Alexander

Prins Gabriel

Alexander och Gabriel – så olika som två syskon kan bli

prins carl philip prins gabriel
Prins Gabriel trivs bäst i pappa Carl Philips famn.

 

prins alexander gabriels dop
Prins Alexander showar gärna loss på egen hand!

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Bilderna visar hur olika Alexander och Gabriel är”

 1. Linda skriver: 1 februari, 2020

  Sofia har ju inte ljust hår utan mörkbrunt och på gamla bilder verkar hon ha haft det även som barn. Hennes mamma verkar också vara naturligt mörk, men hennes pappa är det svårare att säga. Det blir intressant att se hur Gabriel kommer att se ut om några år och kanske håret mörknar.


 2. charlotte skriver: 1 februari, 2020

  Så söta små prinsar! De lyser av harmoni och glädje.


 3. Elna skriver: 2 februari, 2020

  Har vi inte läst detta reportage tidigare ? När Sofia och Carl-Philip inte har några uppgifter att fylla så är det bra att kunna skriva om barnen.


 4. Leo skriver: 3 februari, 2020

  Ingen av barnen liknar CP än så länge, enbart ögonfärgen på Alexander.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar