Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna visar: Prins Louis, 5, mystiskt försvunnen – mitt under kröningen

06 maj, 2023, 12:08 

Prins Louis anlände till Westminster Abbey med sina föräldrar William och Kate, samt storasyster Charlotte. Men mitt under kröningen försvann han plötsligt.

Annons
Därför blir camilla drottning – Elizabeths önskanBrand logo
Därför blir camilla drottning – Elizabeths önskan

Kröningen av kung Charles och drottning Camilla har just nu pågått i över två timmar. Det är många moment som behöver genom föras, enligt tradition.

De första gästerna anlände till Westminster Abbey redan vid 10.30-tiden, medan hedersgästerna började strömma in strax efter 11.30.

Prins William, prinsessan Kate och barnen prinsessan Charlotte, 8, och prins Louis, 5, var några av de sista som anlände till katedralen – och är givetvis placerade allra längst fram.

Annons
Familjen sitter givetvis längst fram.

Bilderna visar: Prins Louis, 5, mystiskt försvunnen – mitt under kröningen

Medan Kates och Williams äldsta son, 9-årige prins George, var en av åtta pojkar som gick bakom Charles och Camilla genom Westminster Abbey, dök småsyskonen Charlotte och Louis upp tillsammans med föräldrarna.

Hela familjen är klädda i högtidliga dräkter och har suttit längst fram genom hela kröningen.

Louis och Charlotte uppklädda från topp till tå dagen till ära.

Barnen, som alla tre är under 10 år, har alla skött sig exemplariskt under den långa ceremonin.

Annons

Men drygt 1,5 timme in i kröningen lade många märke till att minstingen Louis plötsligt försvunnit från sin plats vid familjen.

Barnen har skött sig exemplariskt!

Det är nämligen bara William, Kate och Charlotte som står kvar. Detta väcker givetvis en hel del frågor och spekulationer kring vart lillprinsen tagit vägen.

Samtidigt är det en väldigt lång ceremoni för en femåring, och det är inte konstigt om han exempelvis behövde en toalettpaus.

Louis försvann plötsligt från sin systers sida.
Annons