Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildextra! 25 bästa bilderna på allas vår drottning Elizabeth

28 sep, 2019, 09:00 
AvEmma Sanderberg
Drottning Elizabeth
93 år gammal, men arbetar trots det fortfarande flitigast av alla kungligheter. En riktigt stålkvinna helt enkelt! Drottning Elizabeth har förtrollat en hel värld med sitt leende och sitt naturliga sätt. Är hon världens coolaste drottning? Se 25 fantastiska bilder på henne genom tiderna och avgör själv!
Annons

Drottning Elizabeth föddes den 21 april 1926 i London och kröntes till drottning som 26-åring år 1952. Elizabeth är den äldsta brittiska monarken genom tiderna och även den brittiska monark som regerat under längst tid! Ett imponerande CV kan man lugnt säga alltså.

Drottningens älskade Balmoral

Drottningen bor, som de flesta kanske vet, på Buckingham Palace i London men tillbringar så mycket tid som möjligt i Skottland på sitt älskade Balmoral Castle. Där känner sig drottningen som lyckligast. Där spenderar hon sina dagar med att göra utflykter med medhavd picknick, ta långa ridturer i skogen, gå promenader med hundarna eller åker ut på en fisketur bland bergen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Med tanke på att drottning Elizabeth är 93 år fyllda finns det tusentals och åter tusentals bilder av regenten. Vi har valt ut de allra bästa, vackraste, coolaste och roligaste bilderna på drottning Elizabeth genom tiderna! Det finns ju en hel del att välja mellan, så det var inte ett särskilt lätt val. Men oj vad cool allas vår Elizabeth är!

Se bilderna här:

Foto: TT

Annons