Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildextra! Estelles magiska kväll i ruinen med Carl Philip och Sofia - mamma kvar på Solliden

15 jul, 2022, 20:00 
Bildextra! Estelles magiska kväll i ruinen med Carl Philip och Sofia - mamma kvar på Solliden

En fartfylld fredag - en dag efter det storslagna firandet.

Annons
Se höjdpunkterna från Victoriakortegen 2022!Brand logo
Se höjdpunkterna från Victoriakortegen 2022!

Åh så spännande för prinsessan Estelle!

Det är klart att det inte var slut på kungafamiljens närvaro på sommartillställningarna på Öland. De var mycket manade att gå på en pampig konsert med en av Sveriges största popstjärnor , Molly Sandén, på fredagskvällen.

Konsert utan föräldrarna

Delar av kungafamiljen var på på plats för att se Molly Sandéns storslagna konsert på Borgholms slottsruin på Öland. Under kvällen spelade även Tove Styrke som agerade förband.

Prinsessan Sofia, prins Carl Philip och en mycket förväntansfull prinsessan Estelle var på plats för att se de framgångsrika pop-stjärnorna live.

Annons
En mycket förväntansfull prinsessan Estelle på pop-konsert med Patrick Sommerlaths tvillingdöttrar Anais och Chloé ! Foto: TT

Estelles mamma och pappa kronprinsessan Victoria och prins Daniel kunde inte synas till. De var troligtvis på Solliden för en lugnare och inte lika dansant kväll.

Av bilderna att tyda levererade popstjärnorna. Här roar sig prinsessan Sofia & Estelle samt prins Carl Philip på konserten. Foto: TT

Dagen efter Victorias födelsedagsfirande

Ja, det var en helt klart storartad torsdag då kronprinsessan firades in!

Gårdagen var fullspäckad med uppståndelse i och med firandet av kronprinsessan Victoria, som fyllde 45 år. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel med barnen Oscar och Estelle var igång hela dagen och var på plats på första parkett i publiken under konserten på kvällen.

Foto: TT

Annons