Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Bildextra – här är din nya familj prins Harry!

19 mar, 2018, 07:00 
AvAmanda Lundin
Harry får nya familjemedlemmar
Harrys blivande svärfar har gått i konkurs och hans blivande svärmor är yogainstruktör. Svågern har arresterats tre gånger och Harrys blivande svägerska avslöjar allt om Meghans tidigare liv i en ny bok. Det här är prinsens nya familj!
Annons

Snart slår klockorna i St. George’s Chapel i Windsor Castle för prins Harry och Meghan Markle. Då blir paret man och hustru, och Meghan blir en del av den brittiska kungafamiljen. Men det är inte bara Meghan som blir en del av en ny familj, även Harry får nya familjemedlemmar på andra sidan Atlanten.

Vi har gjort en lista på Harrys nya familj!

Blivande svärfar Thomas W. Markle 

När Meghan föddes blev Thomas W Markle pappa för tredje gången, men då med sin nya fru Doria Ragland. Under många år jobbade han som ljussättare för TV-serierna Married with Children och General Hospital. Det sägs att Thomas jobb ska ha inspirerat till Meghans tidigare karriär som skådespelerska, då hon vid flertal tillfällen fick följa med sin pappa till jobbet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

2011 var Thomas på toppen av sin karriär. Då prisades han med en Daytime Emmy Award för sitt jobb med General Hospital, men efter det har karriären inte gått i samma riktning. Sedan några år tillbaka bor han i Mexiko och har gått i personlig konkurs.

Annons
Thomas W. Markle med dottern Meghan Markle.
Thomas W. Markle med dottern Meghan.

Blivande svärmor Doria Ragland

Doria Ragland blir svärmor för första gången när Harry gifter sig med hennes dotter. Meghan är Dorias enda barn, som hon fick under äktenskapet med Thomas W. Markle. Förhållandet krisade och separationen var ett faktum. När Meghan var sex år flyttade hon och Doria ut från familjens bostad, och Meghan bodde hos Doria tills hon blev gammal nog att flytta. Trots att de sedan dess har bott lång i från varandra, har de i alla år haft en väldigt nära relation.

I dag bor hon i Los Angeles där hon jobbar som terapeut på Didi Hirsch Mental Health Service i Culver City. Hon är även instruktör i yoga, något som har inspirerat Meghan som även hon älskar yoga.

Doria Ragland och Meghan.

Blivande svägerskan Samantha Markle 

Äldst av syskonen är Samantha, som är 17 år äldre än Meghan. Visserligen delar bara systrarna samma pappa, men hade en bra kontakt när Meghan var yngre eftersom de bodde tillsammans under några år. I dag bor hon i Florida och har tre barn. Under åren har Samantha fött tre barn samt arbetat som model och skådespelare. Men karriärerna tog ett tvärt slut 2008 när hon diagnoserades med MS, och är sedan dess rullstolsburen.

Annons

Systrarna har inte haft kontakt på många år, och sedan Harry och Meghans förhållande blivit känt har hon pratat öppet med media och varit med i olika tv-intervjuer ett flertal gånger. Just nu skriver hon boken The Diary of Princess Pushy’s Sister, där hon avslöjar allt om Meghans tidigare liv.

Innan Harry och Meghans förhållande tillkännagavs hette Samantha Grant i efternamn, men numera har hon bytt till Markle.

Samantha Markle.

Blivande svågern Thomas Markle Jr. 

Den 14 år äldre Thomas och Meghan har samma pappa, och bodde tillsammans när deras pappa fortfarande var gift med Meghans mamma Doria. I dag bor han i Oregon, har två barn och arbetar som fönstermontör.

Annons

Han är däremot en riktig bråkstake. Under de senaste åren har han gjort sitt namn känt hos polisen. Han har arresterats tre gånger för olika händelser, och vid varje tillfälle haft alkohol i blodet. 2012 för att ha riktat en pistol mot en kvinnas huvud, och mer nyligen satt han i fängelse för ett slagsmål med sin fästmö. Senaste gången han greps var förra året för att ha slagit henne med en pistol.

Thomas Markle Jr.

Foto: Stella Pictures och IBL

Annons