Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildextra! Här är gäster som var på plats vid dopet

08 jun, 2018, 17:30 
Margareta
Samtliga Hagasessor, prins Andreas av Saxe-Coburg och Gotha, tre läkare och tre barnmorskor. En rad olika gäster är på plats för prinsessan Adriennes dop, vi har samlat bilderna på dem!
Annons

137 gäster är på plats på Drottningholm denna solstrålande dag för att fira prinsessan Adrenne som döps i slottskyrkan. Kvinnor i vackra hattar i alla palettens färger och fantastiska dräkter seglade förbi fotograferna på vägen in mot kyrkportarna.

I bänkraderna sitter självklart kungens och drottningens familjer samt delar av Chris O’Neills familj. Men vi ser även partiordföranden, en rad diplomater, hovrättspresidenten över Svea Hovrätt, och anställda vid hovet.

Vi har samlat de flesta bilderna på gästerna, titta och njut av vårt stora bildspel här nedan!

Foto Stella pictures, TT, IBL

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons