Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildextra! Jazmin på uppdrag med pappa Albert

04 maj, 2018, 07:00 
Agneta Nisbeth
Furst Alberts dotter Jazmin ses allt oftare i Monaco - även om hon officiellt fortfarande har sin bas i USA. Men nu har fursten också tagit med sin äldsta dotter på officiellt uppdrag.
Annons

Visserligen har vi sett foton av de bägge vid tidigare tillfällen, men häromdagen fick furst Alberts äldsta dotter Jazmin Grace Grimaldi, 26, till och med sitta i den kungliga logen under tävlingarna vid Monte Carlo Masters.

Jazmin med sin pappa furst Albert.

Albert verkar inte längre ha några som helst problem med att ta med Jazmin in i furstefamiljen, hon firade även sin pappa under hans 60-årsdag för en tid sedan. Men då visade far och dotter inte upp sig offentligt, som nu. För häromdagen satt Jazmin Grimaldi på läktaren tillsammans med sin pojkvän, Ian Mellencamp.

Jazmin kom tillsammans med sin pojkvän, Ian Mellencamp.
Jazmin kom tillsammans med sin pojkvän, Ian Mellencamp.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Däremot har vi ännu inte sett några foton på Albert tillsammans med sin äldste son, Alexandre Coste som nu är 14, även han född utom äktenskapet. Inte har vi heller sett några officiella bilder på Jazmin tillsammans med furst Alberts och furstinnan Charlenes barn, prins Jacques och prinsessan Gabriella. Även om de säkert umgås privat.

Prinsessan Stéphanies dotter Pauline Ducret är god vän med Jazmin.

Men Alberts äldsta dotter är sedan några år tillbaka mycket god vän med prinsessan Stéphanies dotter Pauline Ducruet. Vi ser här nedan Jazmin tillsammans med sin kusin, som hon själv kallar henne; Pauline Ducruet. De har nyligen kört ett rally tillsammans i öknen i Marocko. Innan den tävlingen så tränade tjejerna för den tuffa biltävlingen under ett par dagar i Utah i USA.

Annons

https://www.instagram.com/p/BgWuhCljehl/?hl=en&taken-by=jazmingrimaldi

Men det hon verkligen vill satsa på i livet är sången och skådespeleriet. Jasmin skriver själv på Instagram:

“Jag kan stolt meddela att jag snart ska släppa min första singel! Jag gjorde också ett uppträdande under rallytävlingens gala i Essaouira.”

https://www.instagram.com/p/BhXdrPkBUZi/?hl=en&taken-by=jazmingrimaldi

Man kan också se Jazmin i sin rallybil här nedan i en liten film från Marocko.

https://www.instagram.com/p/BhIktEAgIBi/?hl=en&taken-by=jazmingrimaldi

Foto: All Over Press, Stella Pictures

Annons