Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildextra: Madeleines hemliga liv i London

10 apr, 2016, 11:10 
Agneta Nisbeth
Prinsessan Madeleine har hittat hem i London. Se de nya bilderna på hennes och Chris O'Neills hemliga storstadsliv.
Annons

London är Chris hemstad och han växte upp i de flottaste kvarteren som ligger några stenkast från Buckingham Palace. De här kvarteren kan han som sin egen ficka. Här kan han och Madeleine röra sig ostört och leva som vanliga, men urbana, småbarnsföräldrar. Madeleine har själv beskrivit sitt London-liv som vanligt.

– Jag är hemma på heltid med barnen. Chris, du jobbar mycket. Men när du är hemma försöker vi göra roliga saker ihop. På helgerna går vi på zoo och på marknaden i närheten och köper fina grönsaker, berättade hon i “Skavlan”.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Chris och Madeleines våning ligger på en av stadens mest exklusiva adresser och deras hem, har de berättat, är en mix av skandinavisk och brittisk design. Genom området löper en av Londons flottaste shoppinggator med butiker som Smythson, Saint Laurent och Hermès, men med två små barn är Madeleine inte längre lika road av att springa ut och in i lyxbutikerna. Nyligen sågs hon och Chris på barnvagnspromenad i Hyde Park. De såg ut som helt vanliga tvåbarnsföräldrar som var ledigt klädda och sippade på varsin take away-kaffe.

Madeleine Chris London3
Madeleine Chris London2
Annons

Läs mer om Madeleines London-liv och se bilder i Svensk Damtidning som finns i butik nu.

Av: Liv Sander.

Bilder: Ibl.

 

 

Annons