Bildextra! Se de officiella bilderna från prins Louis dop

Bildextra! Se de officiella bilderna från prins Louis dop

Nu har de officiella dopbilderna kommit på prins Louis och äntligen får vi se den lille pojkens ögon!

Häromveckan följde vi det fina brittiska prinsdopet och fick se kungafamiljen samlas i Chapel Royal i St James Palace. Nu har de officiella bilderna kommit från hovet, fyra fina foton med prins William, Kate och deras tre barn prins George, prinsessan Charlotte och så givetvis prins Louis.

Bilderna som är tagna av Matt Holyoak plåtades på Clarence House precis efter dopet och vi ser nu för första gången en bild på prins Louis med ögonen öppna. Det är mamma Kate som har honom i famnen och ömt tittar ner på sin nydöpte son prins Louis.

Här har vi hela den nu fem personer stora prinsfamiljen, med prins William, Kate och deras barn prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis.

På två av bilderna ser vi även prins Harry och hans maka Meghan, däremot inga bilder på prins Louis gudfäder och gudmödrar. Vi får däremot ett fotografi på den lille prinsens farfar prins Charles och hans mormor Carole Middleton och morfar Michael Middleton.

Vi ser även Pippa Middleton med make James Matthews och Kates bror James Middleton. Som bekant var ju inte drottning Elizabeth med under dopet och finns följaktligen inte heller med på något fotografi.

Läs mer: 8 finaste detaljerna under prins Louis dop

Foto: Brittiska hovet/Matt Holyoak