Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildextra! Sju foton på Monacos kungliga småttingar

23 nov, 2016, 16:06 
Agneta Nisbeth
Salig Grace Kelly ler från sin himmel. Här är sju underbara bilder på furstefamiljens yngsta generation.
Annons

Furstinnan Grace hann aldrig se sin ende son stadga sig och bilda familj, men visst skulle hon vara stolt om hon såg såg Albert i dag. Han och furstinnan Charlene välsignades för två år sedan med tvillingarna Jacques och Gabriella och tronföljden är därmed säkrad. Tvillingarna går ett ovanligt öde till mötes, men som tur är har de en stor familj som finns där som stöd.

Furst Alberts systerson Andrea Casiraghi har Sasha, 3, och India, 1, med Tatiana Santo Domingo, och Charlotte Casiraghi är mamma till Raphael, 2, som är goda lekkamrater till tvillingarna. Och snart växer furstefamiljen med ännu en medlem. Pierre Casiraghi, som är prinsessan Carolines yngste son, väntar sitt första barn med frun Beatrice Borromeo.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Här kan du se fler bilder på småttingarna när de samlades för Monacos nationaldagsfirande.

Bilder: Stella Pictures.

Annons