Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildextra! Sverre Magnus på bushumör 17 maj

17 maj, 2011, 11:35 
Agneta Nisbeth
Annons

Grattis Norge! Idag firar vårt grannland sin nationaldag. Och norska kungafamiljen kalasar givetvis alldeles extra.

Idag är det, som bekant, den 17 maj. Det betyder att det är Norges nationaldag och norrmännen går man ur huse för att fira sitt land. Det viftas med flaggor, kläs upp i landskapsdräkter och hurras för fullt. Och precis som vanligt kalasar den norska kungafamiljen alldeles extra. Den norska kronprinsfamiljen ställde upp med alla sina barn, prins Sverre Magnus och prinsessan Ingrid Alexandra samt Mette-Marits son Marius, på trappan till Skaugum för att hylla sitt hemland.

Milly Kakao stal showen

Precis som vanligt hade kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon fullt upp att hålla ordning på alla sina söta barn, som spexade, gjorde miner och skojade runt, när familjen ställde upp för den årliga fotograferingen. I år var det dessutom inte bara barnen som kronprinsparet behövde oroa sig för. Också familjen söta hund, busiga lilla Milly Kakao, var nämligen med på fotograferingen och henne fick alla i kronprinsfamiljen turas om att hålla koll på.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

[smooth=id: 563; width:430; height:750; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons