Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildregn – grattis prinsessan Beatrice som fyller 30 år!

08 aug, 2018, 14:00 
AvJohanna Bengtsson
Snart ser vi prinsessan Beatrice av York som tärna under lillasyster Eugenies bröllop. Men först – födelsedagsfirande! Beatrice fyller nämligen 30 år!
Annons

I dag, den 8 augusti, fyller prinsessan Beatrice av York 30 år! Hon är dotter till prins Andrew, som i sin tur är son till drottning Elizabeth. Så nog lär hon firas kungligt alltid!

Beatrice har haft några tuffa år, 2016 års födelsedag firade hon som nybliven singel efter att det tio år långa förhållandet med Dave Clark gått i kras. Och under förra årets firande kom det fram att David valt att fria till sin nya flickvän, något han aldrig gjorde till Beatrice.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I höst gifter sig Beatrice lillasyster Eugenie, 27, med sin fästman Jack Brooksbank, 31, som hon har varit tillsammans i nästan sju år och Beatrice är tärna.

Beatrice verkar dock trivas som singel och hennes look har verkligen blommat ut. Vad passar bättre än att fira prinsessan genom att bjuda på hennes åtta snyggaste outfits från de senaste åren!

Se hennes kreationer här nedan:

Prinsessan Beatrice och hennes syster Eugenie.
Prinsessan Beatrice.
Prinsessan Beatrice.
Prinsessan Beatrice.
Prinsessan Beatrice.
Prinsessan Beatrice.
Prinsessan Beatrice.
Prinsessan Beatrice.

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons