Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Bildspel: Belgiska kungafamiljen på konsert i Bryssel

21 jul, 2011, 12:10 
Agneta Nisbeth
Annons

Den belgiska kungafamiljen gick i onsdags på en konsert “Prelude to the National day” på Palais des Beaux Arts i Bryssel.

Semestern fick avbrytas för ett tag när det var dags att gå på konsert, det var “Prelude to the National day” på Palais des Beaux Arts i Bryssel och nästan hela den belgiska kungafamiljen fanns på plats. Här ovan ser vi kronprins Philippe och hans maka kronprinsessan Mathilde – de öppnade även en sommarutställning om teknologi och vetenskap på det kungliga slottet i Bryssel.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Se fler bilder i vårt bildspel här nedan.

Av Agneta Nisbeth

Foto. Stella Pictures

Läs även:

[smooth=id: 585; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons