Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel! Bröllop för Ernst August – utan sin pappa

10 jul, 2017, 12:30 
Agneta Nisbeth
Hade ett kyrkligt bröllop 8 juli.
Annons

Det blev en både vacker och känslofylld dag för prins Ernst August jr när han gifte sig med sin Ekaterina Malysheva, denna gång i en kyrka i Hannover. Fast pappa prins Ernst August fanns inte på plats, precis som han hotat med uteblev han från sonens bröllop.

– Jag fortsätter att hoppas min son kommer att se vad som är bäst från vår familj, säger den äldre prinsen till pressen.

Även om pappa inte kom så fanns i alla fall hans mamma med i kyrkan och lunchen efteråt som hölls i Herrenhauser trädgården, på kvällen var det sedan middag på Marienburgs slott.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det är ju det slottet som pappa prins Ernst August vill att sonen ska lämna tillbaka till honom, annars finns det risk för att han gör sonen arvlös.

Med under dagen fanns även brudgummens yngre bror prins Christian med flickvän Alessandra De Osma och hans halvsyster prinsessan Alexandra. Däremot såg vi inte skymten av hennes mamma, prinsessan Caroline som faktiskt fortfarande är gift med Ernst August sr.

Annons

Men Carolines alla andra barn fanns också med under vigseln, Charlotte Casiraghi, Pierre Casiraghi och makan Beatrice Borromeo samt Andrea Casiraghi och hans hustru Tatiana Santo Domingo, pus deras bägge barn Sasha och India.

Brudens magnifika klänning i siden och spets kom från den libanesisk/schweiziska designern Sandra Mansour och hon hade en pampig tiara i håret som höll upp den långa spetsslöjan.

Ekaterina är själv en erkänd kläddesigner med kända kunder som Sienna Miller och Rita Ora, hon föddes i Ryssland med har vuxit upp i Prag och flyttade som 19-åring över till London för att studera mode.

Marie Chantal deltog också i firandet. På Instagram publicerade hon en fantastisk bild tagen vid slottet:

Se bilderna från det fantastiska bröllopet:

Foto: Stella Pictures

 

Annons