Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Drottning Margrethe firad igen!

21 maj, 2010, 16:07 
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Margrethe firades med underhållning på Tivoli.
Drottning Margrethe firades med underhållning på Tivoli.

Igår var det återigen dags för drottning Margrethe att bli firad, med anledning av sin 70-årsdag för ett tag sen. Denna gång var det en galakonsert på Tivoli som stod på programmet och hela danska kungafamiljen var på plats.

Firandet av drottning Margrethe 70 år fortsätter… Stora delar av danska kungafamiljen slöt igår upp och gick på galakonsert på Tivoli i Köpenhamn. Sällskapet bestod av kronprins Frederik, kronprinsessan Mary, prins Joachim och prinsessan Marie, prinsessan Benedikte med maken prins Richard och drottning Anne-Marie. Samt prins Henrik förstås.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det kungliga livgardets musikkår stod för underhållningen  tillsammans med kungliga livgardets tamburinkår, Tivolis Big Band, Pivot Dance Company, den kungliga operasångaren Johan Reuter samt pianisten Nikolaj Koppel. Efter konserten fortsatte sällskapet till den exklusiva restaurangen The Paul för att äta en sen middag tillsammans.

Se vår bilspel från gårdagens galakväll här nedan!

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella Pictures

[smooth=id: 276; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]


Annons