Bildspel: Drottning Margrethe firad igen!

Drottning Margrethe firades med underhållning på Tivoli.

Drottning Margrethe firades med underhållning på Tivoli.

Igår var det återigen dags för drottning Margrethe att bli firad, med anledning av sin 70-årsdag för ett tag sen. Denna gång var det en galakonsert på Tivoli som stod på programmet och hela danska kungafamiljen var på plats.

Firandet av drottning Margrethe 70 år fortsätter… Stora delar av danska kungafamiljen slöt igår upp och gick på galakonsert på Tivoli i Köpenhamn. Sällskapet bestod av kronprins Frederik, kronprinsessan Mary, prins Joachim och prinsessan Marie, prinsessan Benedikte med maken prins Richard och drottning Anne-Marie. Samt prins Henrik förstås.

Det kungliga livgardets musikkår stod för underhållningen  tillsammans med kungliga livgardets tamburinkår, Tivolis Big Band, Pivot Dance Company, den kungliga operasångaren Johan Reuter samt pianisten Nikolaj Koppel. Efter konserten fortsatte sällskapet till den exklusiva restaurangen The Paul för att äta en sen middag tillsammans.

Se vår bilspel från gårdagens galakväll här nedan!

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella Pictures

[smooth=id: 276; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Läs mer om drottning Margrethes 70-årsfirande här ››

Kronprinsessan Victoria på Margrethes pampiga fest ››

Det isländska askmolnet skapade problem i 70-årsfirandet ››