Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: En riktig helkväll för kungligheter från hela världen

29 apr, 2011, 09:15 
Agneta Nisbeth
Annons

Här festar Daniel och Victoria med drottning Elizabeth! Det blev en riktig helkväll när kungligheter från världens alla hörn laddade upp inför det kungliga bröllopet.

Nu är bröllopsfestligheterna äntligen i gång på allvar. Hela London sjuder av förväntan och dan före dan kröntes av en riktig galakväll med uppvisning i kunglig prakt. Kate Middleton och prins William lyste dock med sin frånvaro, det här var ju deras sista kväll som ogifta – en kväll som Kate tillbringade med sin familj på The Goring Hotel medan William höll sig hemma tillsammans med prins Harry.

Annons

Kungligt party

Den övriga brittiska kungafamiljen ställde dock upp mangrant vid det kungliga partyt. Och kvällens värdinna drottning Elizabeth var den som drog ner det största jublet bland åskådarna som samlats utanför Mandarin Oriental där festen hölls.

In i det sista hade det ryktats om att prins Charles inte skulle komma, därför blev det förstås extra roligt när han faktiskt kom tillsammans med Camilla. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel anlände på svenskt manér i en svartblänkande Volvo. Och som vanligt tog de sig tid att ställa upp framför fotograferna – till publikens stora glädje.

Annons

Speciell kväll

För Daniel var det givetvis en speciell kväll. Det är första gången han träffar drottning Elizabeth – drottningen med stort D. Snacka om en kontrast till förra veckans påskfirande i Ockelbo.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon och Camilla Spjuth Palve – direkt från London

Foto. Stella Pictures

Läs även:

[smooth=id: 555; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons