Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Extra många kungliga karameller

20 nov, 2010, 13:32 
Agneta Nisbeth
Annons

Furst Albert och prinsessan Stephanie delade ut julklappar till behövande och den belgiska kungafamiljen har gått på konsert. Men det har hänt så otroligt mycket mer i veckan…

Fullt upp har det varit för de flesta kungahus under veckan som gått. Som ni ser på bilden här ovan hr prins Albert och hans syster prinsessan Stephanie varit i farten, de delade ut tidiga julklappar till olika organisationer som hjälper behövande familjer i Monaco. Men det har varit en hel del annat som hänt i veckan dessutom. Se själva i vårt bildspel här nedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto. Stella Pictures, IBL och All Over Press

Läs även:

[smooth=id: 455; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Läs mer:

Annons