Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Gravida Marys glamourösa galakväll

29 sep, 2010, 11:01 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
mary

Kronprinsessan Mary vinkade glatt till folkmassan som samlats.
Kronprinsessan Mary vinkade glatt till folkmassan som samlats.

I måndags kväll var det fest i tronsalen på slottet Schwerin under det danska kronprinsessparet två dagar långa besök i Tysklnad. Och nu börjar magen synas på den gravida kronprinsessan.

Kronprinsessan Mary kom i en vacker svart långklänning med ena axeln bar och nu kan man faktiskt se att tvillingmagen har vuxit en hel del sedan sist. Bredvid henne fanns givetvis maken kronprins Frederik i en matchande gråblå kostym.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Besökte sjuka barn

Under tisdagen var det åter ett späckat schema för de bägge. Kronprinsessan, som nu klätt sig i en klädsam beige kappa, besökte sjuka barn på en cancerklinik i Rostock. Medan maken lärde sig mer om Östersjöns vatten under ett besök på Ostseeforschung Warnemünde.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press, IBL


[smooth=id: 388; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

 

Annons