Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Hattparad på Royal Ascot

25 jun, 2010, 12:03 
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Eugenie, John Madejski och Cilla Black på Ascot.
Prinsessan Eugenie, John Madejski och Cilla Black på Ascot.

Fem dagar av idel ädla damer i de mest fantastiska hatt-kreationer. Det är såklart årets Ascot-tävlingar i Storbritannien vi pratar om.

Medan vi var fullt sysselsatta med alla bröllopsfestligheter här i Sverige, var det som vanligt full uppställning under Royal Ascot-hästkapplöpningarna, både vad gäller hästar och flotta hattar med tillhörande “ladies”. De senare brukar få den största uppmärksamheten.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Tävlingarna invigdes i tisdags och på gick till i söndags. På invigningsdagen var drottning Elisabeth med familj förstås på plats, och satte extra guldkant på evenemanget med  “The Royal Procession”, en kortege på tävlingsbanan, vilket är en tradition som går tillbaka till 1820-talet. Färgglatt och fantasifullt är ordet, och även herrarna har numera börjat dekorera sina hattar.

I bildspelet finner ni hela den härliga hattparaden!

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella Pictures

[smooth=id: 315; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons