Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel - Kronprinsessan Victoria på kungamiddag

12 feb, 2010, 12:24 
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Victoria med kungen och drottningen.
Kronprinsessan Victoria med kungen och drottningen.

Oj vilken fest! Det glittrade rejält på slottet igår då det återigen vankades en storstilad kungamiddag här i Stockholm. Och den som glänste mest var kronprinsessan Victoria i sin magnifika klänning.

Från början var det sagt att bara kungaparet skulle vara på plats under festligheterna men när slottsdörrarna slog upp framför de finklädda gästerna stod det genast klart att också kronprinsessan Victoria var med. Tillsammans med pappa kungen och mamma drottningen hälsade hon de inbjudna varmt välkomna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
En snödriva var vackert dekorerad med ljus utanför slottet.
En snödriva var dekorerad med ljus utanför slottet.

Stämningen var avslappnad och avspänd. Det skojades och skrattades och Victoria, med glittrande paljettklänning i silver och utslaget hår, var vackrare än någonsin! Med någon kavaljer vid sin sida hade hon inte.

Annons

Ingen Daniel

Daniel uteblev, troligtvis på grund av smittorisken, nämligen från gårdagens festligheter. Inte heller prins Carl Philip eller prinsessan Madeleine fanns på plats under kvällen. Carl Philip befann sig samma kväll i Karlstad, för att inviga Svenska rallyt på Färjestadstravet. Och de viskades om att prinsessan Madeleine och Jonas Bergström åkt på en resa.

Av Johanna Lejon.

Foto: Charles Hammarsten

[smooth=id: 226; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons