Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Kronprinsessan Victorias och prins Daniels Bora Bora-resa

10 jul, 2010, 10:53 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
Victoria-Daniel

Kronprinsessan Victoria och hennes prins Daniel har njutit av varandras sällskap på sin bröllopsresa till Bora Bora. Här bjuder vi på ett exklusivt bildspel från paradiset.

Kronprinsparet har njutit av lata eftermiddagar och snorklat i det kristallklara vattnet på Bora Bora. De har kryssat runt bland Franska Polynesiens 118 öar och atoller ombord på lustjakten Erica XII.

– Det har varit så skönt att få vara här tillammans, bara Daniel och jag, säger kronprinsessan Victoria och lägger smeksamt armen om sin nyblivne man.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Helena Wiklund

Foto: Aftonbladet Bild.

Läs också:

[smooth=id: 328; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons