Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Kungliga tärnor och näbbar!

28 maj, 2010, 10:06 
Agneta Nisbeth
Annons
tarnor_topp

Kronprinsessan Mary hade sina två äldre systrar som tärnor och systerdöttrar som brudnäbbar, men vilka kommer kronprinsessan Victoria välja?

Vilka prinsessan Märtha Louise och kronprinsessan Mette-Marit valde ser du i bildspelet nedan.

Vilka som blir kronprinsessan Victorias tärnor och brudnäbbar spekuleras det mycket om. Kommer väninnorna Caroline Dinkelspiel och Caroline Kreuger vara tärnor? Det sägs att de tillsammans med Victoria har en hemlig tärnpakt och att de ska vara tärnor på varandras bröllop.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Svensk Damtidnings Bröllopsguide - finns att köpa nu!
Svensk Damtidnings Bröllopsguide - finns att köpa nu!

Daniels syskonbarn

Som näbbar kommer det säkert bli några av kronprinsessans fjorton gudbarn eller Daniels syskonbarn.

Vilka som var tärnor och näbbar på andra stora kungliga bröllop kan du läsa mera om i Svensk Damtidnings Bröllopsguide, vi bjuder även här nedan på ett smakprov…

Av Anna Frödell

Foto: IBL

[smooth=id: 279; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons