Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Máxima och Willem Alexander i Karibien

12 okt, 2010, 08:08 
Agneta Nisbeth
Annons
Kronprinsessan Máxima i rosa.

Kronprinsessan Máxima och kronprins Willem Alexander är på besök i Karibien, men inte på semester utan det är jobb som gäller – även i ett semesterparadis…

Holländska kronprinsparet, Willem Alexander och Máxima, har varit på besök i Curaçao, som ligger i Karibien. Men detta semesterparadis är inget de får njuta av med en ledighet. Plikten kallar och Máxima och Willem Alexander är där i samband med att Nederländska Antillerna upphör att existera från och med 10 oktober 2010.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Spelade softball

Kronprinsparet besökte huvudstaden Willemstad där de besökte Curaçao museum och invigde en utställning, spelade softball med knattelag och deltog i ceremonin för upplösningen av Nederländska Antillerna.

Annons

Máximas glada humör

Kronprinsessan Máxima bjöd, som alltid, på sig själv och sitt sinne för det glada humöret. Nu även klädd i härligt karibiska färger.

Av Anna Frödell

Foto: IBL

[smooth=id: 406; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]


Läs även:

Annons