Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Bildspel med de kungliga gästerna på fredagens galamiddag

20 okt, 2012, 09:28 
Agneta Nisbeth
Annons

Under gårdagskvällen var det stor galamiddag i Luxemburg, här ser vi arvstorhertig Guillaume och hans Stéphanie de Lannoy ta emot några gäster.

Galamiddagen som hölls på kungliga slottet hade lockat kungligheter från när och fjärran. De hade kommit för att fira arvstorhertig Guillaume och hans Stéphanie de Lannoy som under dagen vigts i borgerlig vigsel.

Det var verkligen en härlig kväll. Kungligheterna var uppklädda i sina allra finaste blåsor och bar sin finaste juveler. Så även värdfamiljen, ni ser här storhertiginnan Maria Teresa och Henri av Luxemburg komma in till middagen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

När kungligheterna anlände till middagen så var det många som samlats utanför för att få en skymt av de vackra gästerna. Stört applåder fick prinsessan Caroline, exdrottning Fabiola som kom i sin rullstol och kronprinsessan Máxima som ni ser på bilden ovan.

Det grekiska exkungahuset var också representerat.

Annons

Men någon skymt av de svenska och danska kungligheterna fick de inte, de kom i alla fall inte denna väg. Anledningen till att svenskarna och danskarna inte visade upp sig sägs vara att de bor på palatset. Bilder kom dock senare.

Se själva i vårt bildspel här nedan.

Av Liv Sander och Helena Lindstam.

Foto: Stella Pictures

Läs även:

[smooth=id: 753; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

 

Annons