Bildspel med de kungliga gästerna på fredagens galamiddag

Under gårdagskvällen var det stor galamiddag i Luxemburg, här ser vi arvstorhertig Guillaume och hans Stéphanie de Lannoy ta emot några gäster.

Galamiddagen som hölls på kungliga slottet hade lockat kungligheter från när och fjärran. De hade kommit för att fira arvstorhertig Guillaume och hans Stéphanie de Lannoy som under dagen vigts i borgerlig vigsel.

Det var verkligen en härlig kväll. Kungligheterna var uppklädda i sina allra finaste blåsor och bar sin finaste juveler. Så även värdfamiljen, ni ser här storhertiginnan Maria Teresa och Henri av Luxemburg komma in till middagen.

När kungligheterna anlände till middagen så var det många som samlats utanför för att få en skymt av de vackra gästerna. Stört applåder fick prinsessan Caroline, exdrottning Fabiola som kom i sin rullstol och kronprinsessan Máxima som ni ser på bilden ovan.

Det grekiska exkungahuset var också representerat.

Men någon skymt av de svenska och danska kungligheterna fick de inte, de kom i alla fall inte denna väg. Anledningen till att svenskarna och danskarna inte visade upp sig sägs vara att de bor på palatset. Bilder kom dock senare.

Se själva i vårt bildspel här nedan.

Av Liv Sander och Helena Lindstam.

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Läs mer om kronprinsessan Victorias Nobelklänning här››

Läs mer om kronprinsessan Marys galaklänning här››

Läs mer om Victoria i modeveckan-klänningen här››

Drottningar i lila – på Johannas Kungliga modeblogg››

På röda mattan i Natan››

Märtha Louise i silver››

En Saab ska det va!››

[smooth=id: 753; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]