Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Mingel på Sand i Båstad

25 jul, 2010, 10:07 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Måns Zelmerlöw och Marie Sernholt.
Måns Zelmerlöw och Marie Sernholt.

Det blev inte bara en av tennisveckans allra trevligaste kvällar på populära Sand i Båstad. Nepp, det blev också ”all time high” i baren med kassarekord!

Så kul hade gästerna som Stureplanskillen och kungabarnens gode vän Ulf Fredrik von Roth bjöd in aftonen till ära, bland dem prinsens ex Emma Pernald. Och förutom trevligt mingel på Sand bjöds vi på somriga drinkar och goda snittar och lite senare på natten festade även prins Carl Philip loss med sin flickvän Sofia. Men några bilder på det bjuder vi dock inte på då vi lät det förälskade paret få dansa i fred.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs också:

Av Maria Roswall

Foto: Cecilia Österberg

[smooth=id: 337; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]


Annons