Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Nu drar alla ut till Drottningholm på fest

17 jun, 2010, 19:09 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Máxima, kronprins Willem-Alexander.
Kronprinsessan Máxima, kronprins Willem-Alexander.

Det börjar dra ihop sig, kungligheter från hela världen har anlänt till Stockholm. Och nu vankas det stor fest ute på Drottningholm.

Utanför Grand Hotel i Stockholm är det en lång kö av limousiner och privatbilar som ska ta dem ut till festen på slottet. Här fångade fotografen några av dem, precis när de anlänt till hotellet för att sedan gå in och byta om inför middagen på Drottningholm.

Där hittade vi kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon, kronprins Willem-Alexander och hans hustru kronprinsessan Máxima samt deras söta dotter Catharina-Amalia. Vi hittade också prinsessan Märtha Louise och Ari Behn samt prins Nikolaos och fästmön Tatiana Blatnik. Ni kan själva se dem alla och många fler i vårt bildspel här nedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs också:

Av Agneta Nisbeth

Foto: Scanpix

[smooth=id: 300; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;

carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;

text:Alla bilder;]

Annons