Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Pampig öppning av det holländska parlamentet

22 sep, 2010, 13:36 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Máxima.
Kronprinsessan Máxima.

När det holländska parlamentet öppnades i tisdags fanns hela kungahuset på plats. Drottning Beatrix höll sedan ett tal till nationen.

En gyllene vagn fick de åka i, den holländska drottningen och kronprinsessan Máxima. Tyvärr hände det en incident på väg dit, en man kastade en ljusstake mot drottningens vagn, men mannen greps tack och lov genast av polisen och ingen kom till skada denna gång.

Drottning Beatrix höll sedan sitt årliga tal i parlamentet där hon pratade om att alla måste hjälpa till inför de tuffare tider som väntar i landet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL och Stella Pictures

Läs även:

Annons

Här kan ni se en film från Holland:

httpv://www.youtube.com/watch?v=dZDhJ4XkZR8


[smooth=id: 381; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons