Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel! Så minns vi kungafamiljens jular

23 dec, 2010, 14:30 
Agneta Nisbeth
Annons

Pepparkaksbak, julpynt och slädfärder… Åh, vad guliga bilder det finns i de kungliga fotoalbumen. När kungabarnen var små togs ju alltid bilder inför julen. Så gotta er åt minnena i vårt bildpel.

Snart är traditionen med julfotografering troligtvis tillbaka!

Snart är det barnbarnen som bakar pepparkakor på Drottningholms slott. Och plötsligt är det högst aktuellt att utse en ny tomte på slottet…

Kommer kungen undan den här gången?

– Nej, vi tror inte det!

Drottning Silvia är inte ensam om att längta efter kungliga barnbarn. Säkerligen blir det startskottet för en ny era av traditionella julfotograferingar på slottet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Till dess lite julnostalgi i det  kungliga i bildspelet nedan!

God Jul!

Av Eva Österlind
Foto: Charles Hammarsten

[smooth=id: 188; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons