Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Spektakulära kreationer på bröllopsgästerna

29 apr, 2011, 14:23 
Agneta Nisbeth
Annons

Om prinsessan Catherine var strålande vacker i en tajt brudklänning från Sarah Burton på modehuset Alexander McQueen är det raka motsatsen när det kommer till prinsessan Eugenie och hennes syster prinsessan Beatrices.

De verkar ha tappat moderådgivaren någonstans på vägen till kyrkan och anlände i två minst sagt spektakulära kreationer. Deras hattar fick engelsmännen att sätta eftermiddagsteet i halsen – för var inte var en bläckfisk som hade kravlat sig upp i Beatrice hatt… Samma sak gäller flickornas faster, prinsessan Anne. Hon hade visserligen en fin lila färg på sin klänning, men den blommiga kappan kan lika gärna ha varit sydd av ett par gamla slottsgardiner.

Annons

Höggravid

Och om påsken kom sent i Sverige i år, kom den först idag till England, i form av drottning Elisabeth sött uppklädd till påskkyckling. Tack och lov har i alla fall vår egen kronprinsessa en ypperlig känsla för mode. Hon kom i en vacker laxrosa knäkort klänning från den libanesiska modeskaparen Elie Saab och en snygg tillhörande hatt i samma färg. En annan Victoria, nämligen Beckham kom höggravid trippandes i ett par skyhöga Christian Louboutinskor, som kostar 6228 kronor på nätet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Anna Sköld

Foto: IBL, All Over Press, Stella Pictures

Läs även:

[smooth=id: 556; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons