Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Veckans kungliga karameller

24 apr, 2010, 10:31 
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Fabiola har varit aktiv i veckan.
Exdrottning Fabiola har varit aktiv i veckan.

Veckans kungliga karameller bjuder på lite blandad konfekt. Vi besöker bland annat Belgien, Spanien, England och Norge och har bilder på kronprinsessor med barn, en hertiginna i rullstol och en kronprins i löparshorts.

Här finns bilder av kronprinsessan Mette-Marit med sin son prins Sverre Magnus som besöker en ungdomsfestival, kronprins Willem-Alexander på löparbanan och så några bilder på exdrottning Fabiola som varit på teatern i veckan. Men ni får också en närmare titt på ett par häftiga skor och några annorlunda armband.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures, IBL, All Over Press.

[smooth=id: 258; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons