Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Veckans kungliga påsk-karameller

03 apr, 2010, 12:04 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
Marockos kung Mohammed VI med sin son.
Marockos kung Mohammed VI med sin son.

Varsågoda, här kommer ett påskägg fyllt med kungliga karameller. Här hittar ni ett besök kungen av Marocko, prinsessan Anne på en hästtävling och en bild från Rosornas Bal i Monaco.

Både kungar och prinsessor är aktuella denna vecka i vårt välfyllda påskägg med kungliga karameller. Vi har hälsat på hos kung Mohammed VI i Marocko och hans söta kronprins Moulay Al Hassan. Det blir även en tur över till Indien där vi möter det festklädda kronprinsparet Mathilde och Philippe samt ett besök i Bryssel med prinsessan Astrid. Plus mycket mer.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures, IBL, All Over Press.


[smooth=id: 245; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons