Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Victoria och Daniel glänste på 200-årsjubileum

30 aug, 2010, 11:09 
Agneta Nisbeth
Annons
Victoria-Daniel

I fredags var det dags igen att arbeta för kronprinsessan Victoria och hennes prins Daniel. De firade Karolinska Institutets 200-årsjubileum på Stadshuset i Stockholm tillsammans med kungaparet.

Karolinska Institutet i Stockholm firade sitt 200-årsjubileum med en galamiddag med på Stadshuset i fredags kväll. Kronprinsessan fullkomligt strålade av lycka med prins Daniel vid sin sida. Med under middagen var också kung Carl Gustaf och drottning Silvia men även en hel del andra kända ansikten. Ni kan se själva i bildspelet här nedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Agneta Nisbeth

Foto Patrik Österberg/All Over Press

Läs även:

[smooth=id: 358; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons