Bildspel! Victorias och Daniels hockeykväll i Globen

daniel westling, kronprinsessan victoria hockey

St Louis och Detroit startade NHL-premiären i Globen.

St Louis och Detroit startade NHL-premiären i Globen.

Partykvällar på krogen en lördag är ett minne blott för kronprinsessan Victoria, nu är det lugnare aktiviteter med fästmannen Daniel Westling som gäller. Förra helgen var det en stillsam middag på Operakällaren med goda vänner och nu i helgen var det hockey i Globen.

I helgen drog NHL-säsongen igång och de två första premiärmatcherna spelades i Sverige och Stockholms Globen. Och under lördagens match hejades hockeystjärnorna kungligt. Kronprinsessan Victoria och fästmannen Daniel Westling fanns på läktaren och följde den spännande matchen mellan St Louis och Detroit. Daniel som är en riktig hockeyentusiast ville absolut inte missa denna NHL-premiär och självklart tog han med sig sin sportintresserade kronprinsessa.

Daniels kompanjon

Tillsammans med Daniels kompanjon Patrik Vrbanc och hans flickvän hade de en trevlig hockeykväll på Globen. Patrik är platschef och delägare i Master Training, som Daniel äger 70% av. Victoria som satt bredvid Patriks flickvän levde sig som vanligt in i hockeymatchen och hade riktigt kul på läktaren.

Matchen slutade med en 5-3 seger till St Louis.

[smooth=id: 102; width:430; height:500; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Av Anna Frödell

Foto: All Over Press