Bildspel! Vilken klänningsfest på Margrethes galabankett

16 jan, 2012, 09:01 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Agneta Nisbeth
Annons

Vilken galakväll det blev under kristallkronorna i Riddarsalen på Christiansborg när drottning Margrethe firade 40 år på tronen!

Flera dagars kalasande kulminerade i ett härligt jätteparty med mat och musik och gemytlig samvaro på söndagskvällen. Mängder av kungligheter fanns på plats och kvällen till ära var de flesta klädda i antingen vitt eller blått.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures, All Over Press

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

[smooth=id: 664; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons
Innehåller annonslänkar