Bildspel! Vilket fantastiskt år Victoria och Daniel!

victoria_danielwestling

År 2009 är ett år som kronprinsessan Victoria aldrig kommer att glömma. Den 24 februari eklaterades kronprinsessan Victorias och Daniel Westling förlovning och den lycka som strålade kring Victoria i förlovningssoffan kunde ingen undgå.

Mycket lycka för blivande kronprinsessparet 2009. Men året har även  innehållit en massa oro för kronprinsessan Victoria och hennes blivande make, då Daniel tvingades genomgå en njurtransplantation.

Och det morrades lite i Sverige: Var var Victoria när Daniel behövde henne som bäst? Jo, på jobbresa med kungakollegorna Haakon och Frederik!

En orolig kronprinsessa var dock snabb att efter hemkomsten besöka sin blivande prins medan han tillfrisknade på sjukhuset. Och snabbt var Daniel på benen igen. Den 14 juli fanns herr Westling på plats på Solliden för att fira sin fästmö.

– Jag är så glad att Daniel kan vara med idag. Det är en speciell dag, sa kronprinsessan förtjust då Daniel för första gången fanns vid hennes sida vid födelsedagsfirandet på Solliden.

Se bildspelet på kronprinsessan Victoria och Daniel Westling här nedan

[smooth=id: 190; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Av Anna Frödell

Foto: Charles Hammarsten, IBL, Stella Pictures