Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel! Willem-Alexander och Máximas sköna Italienresa fortsätter

26 jun, 2017, 13:15 
Agneta Nisbeth
Besöker Sicilien.
Annons

Den härliga Italienresan fortsätter för kung Willem-Alexander och drottning Máxima. Det nederländska kungaparet har hunnit med ett besök på heta Sicilien och så blev det en konsert i Rom på Palazzo Colonna i Rom. Under kvällens konsert kunde vi se en som alltid strålande glad drottning i en ljuvlig rosa hellång klänning med ena axeln bar.

Under det korta med intensiva besöket på Sicilien tittade de bland annat in i Cappella Palatina och en lokal fiskmarknad, Mercato del Capo, i Palermo, då Máxima åter sågs i en av sina älskade stora hattar. Kungaparet satte sig också ner för en allvarlig diskussion om människohandel och den alltid så aktuella flyktingfrågan.  

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Se bilderna här:

Foto: Stella Pictures

Annons