Bisarra teorin – därför funkar inte Meghan och Kate ihop

hertiginnan kate meghan markle

Att Kate och Meghan inte har blivit de bästa av vänner är inte svårt att se – och den här experten har en klar analys om varför det ser ut på det viset.
Harry och Meghan lämnar kungahuset – detta har hänt
Slå på ljud

Många hade förhoppningar om att Meghan Markle och svägerskan Kate skulle komma bra överens och kanske till och med kunna bli vänner, men så har inte riktigt blivit fallet. Nu har prinsessan Dianas astrolog Debbie Frank kommit med en teori om varför – och tydligen ska det stå skrivet i stjärnorna.

”En titt på Meghans lejon jämfört med Kates stenbock bekräftade att de skulle vara varandras motpoler och inte ha det särskilt enkelt att komma överens. De är totalt olika varandra, med olika värderingar, motivation och verkligheter, de är i princip på olika planeter. Det krävs väldigt mycket förståelse för att de två tecknen ska kunna komma överens, och de kungliga korridorerna är inte en lämplig miljö för det” skriver Debbie i en text i tidningen Hello.

Debbie skriver att ironiskt nog är lejonet det kungliga tecknet, och att det som kännetecknar ett lejon är naturligt befallande och har en tendens till att dra till sig strålkastarljuset. Oavsett vad de tar sig för tar de sig ofta till toppen, menar hon.

”Ett lejons värld kretsar kring att de ska vara kung eller drottning och det ska vara ett entourage av hjälpredor som ser till att de behåller sin position. De frodas inför en publik, uppmärksamhet och uppskattning, och sviktar direkt om de inte har huvudrollen. Meghan kan helt enkelt inte hjälpa att hon satsar på maximalt med exponering” skriver Debbie.

Stor kontrast mellan Kate och Meghan

Kontrasten mellan Meghan och Kate är stor, menar astrologen. En stenbock följer ofta reglerna och gillar strukturer.

”Hon är samlad och håller det kungliga systemet högt, hon känner att hon har ett berg att bestiga som kommer hjälpa henne att få respekt för att vara plikttrogen, ambitiös och ansvarstagande.”

Debbie Frank var prinsessan Dianas vän och astrolog. Foto: Murray Sanders/Daily Mail/REX

På ett privat plan hade Meghans lejon kunnat hjälpa Kates stenbock att släppa loss, men Meghan kunde inte komma över att hon inte hade den mest prestigefyllda rollen. Det kan ha varit ett ett kyligt element som kommer från stenbocken som hjälpte till att stänga henne ute. Det är väldigt sorgligt att hon efter att ha landat en roll som verkligen är viktig kunde hon skapat en nisch för sig själv, men hon kände sig så undervärderad att hon var tvungen att lämna.” avslutar Debbie.

Att Meghan och Kate inte blivit de bästa av vänner går väl att konstatera, men huruvida det går att härleda till när på året de var födda är en fråga som är svår att få klarhet i. Klart är iallafall att Debbie har haft många betydelsefulla personers förtroende genom åren, däribland Harrys mamma Diana.

Foto: TT