Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bisarra testamentet spökar i kulissen – vem ärver slottet?

11 sep, 2019, 15:41 
Prins Gustav
Stackars Carina Axelsson! Vi svenskar känner ju starkt med henne, eftersom hon har småländskt blod i ådrorna och släkten på pappas sida bor kvar i Tranås. Hon har varit sambo med prins Gustav Sayn-Wittgenstein-Berleburg i flera år, men något frieri har det inte blivit. Ja, det är många som undrar vad som kommer att hända nu. Även om luften är lika frisk som alltid och solen skiner över Bad Berleburg i Tyskland, haglar frågetecknen. Vem ska ta över det anrika slottet? Prins Gustav är barnlös och farfaderns testamente vilar som en förbannelse över familjen.
Annons
Alexandra
Prinsessan Alexandra, prins Gustavs storasyster, har gift om sig med greve Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille och bor i Danmark.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Carina och Gustav
Prins Gustav av Berleburg
Prinsessan Benedikte och prins Gustav
Annons
Berleburg
Prinsessan Nathalie
Annons