Bisarra upptäckten – här dyker prinsessan Madeleines ex Jonas Bergström plötsligt upp

04 mar, 2022, 17:00 
Jonas Bergström och prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleines expojkvän Jonas Bergström dök plötsligt upp.

Annons
Detaljen som skiljer Jonas Bergström från Chris O'Neill!
Detaljen som skiljer Jonas Bergström från Chris O'Neill!

Jonas Bergström kommer i mångas ögon först och främst alltid vara prinsessan Madeleines expojkvän – mannen som bedrog henne. Men själv har Jonas gått vidare från den perioden i sitt liv, som slutade så hastigt och tråkigt.

Jonas är numera trebarnspappa och lyckligt gift med hustrun Stephanie.

Paret bor i en villa på 285 kvadratmeter på Djurgården i Stockholm med sina två barn. Medan Jonas arbetar som advokat, driver Stephanie Soft Goat, ett företag som tillverkar kashmirtröjor, tillsammans med vännen Erik Magnuson.

Här dyker Jonas Bergström plötsligt upp

Men Jonas har också ett annat liv, utanför familjelyckan. Han är korpspelare!

Jonas Bergström
Skjut, Jonas, skjut!

Det var i Aftonbladet TV-programmet Kungligt som de oväntade bilderna först presenterades. Programledaren Maria Bjaring lämnade över till bilder från någon av Stockholms många fotbollsplaner och där, iförd full mundering, sprang Jonas runt och kickade lädertrasa.

Annons

– Vår fotograf var ute och filmade något helt annat, och så dök plötsligt Jonas Bergström upp. Här spelar han med korplaget Kokaburra FC. Och det är faktiskt Tord Grip, Sven-Göran Erikssons vapendragare, som är tränare för det här laget, säger Maria i inslaget.

Jonas Bergström har varit tillsammans med sin Stephanie i nio år. De gifte sig i augusti 2013, fick sitt första barn Katinka året därpå och blev tvåbarnsföräldrar 2017 med sonen Sebastian. Parets tredje barn, sonen Wilhelm, kom till världen i augusti 2020.

"Låter sig inte påverkas"

Stephanie är född som Stephanie af Klercker och har precis som Jonas ingått i kretsen kring prinsessan Madeleine. I samband med att Madeleine och Jonas så hastigt bröt upp, gick också Stephanie och hennes dåvarande pojkvän Ludvig Blomqvist skilda vägar.

Jonas har sagt att han inte tror att hans juristkarriär blivit påverkad av skriverierna kring otrohetsaffären.

Annons

– Jag är övertygad om att folk inte låter sig påverkas av att läsa sådant i tidningarna. Är man tävlingsinriktad och alltid vill göra sitt bästa, så har man ju press på sig hur som helst, sa Jonas i en intervju med Dagens Industri.

Annons