Bittra sanningen bakom familjefotot

Bittra sanningen bakom familjebilden.
Prins William och Harry har en speciell relation med sin far Charles, och det blev tydligt när de skulle samlas för att ta en familjebild i samband med Charles 70-årsdag.
Annons

När prins Charles fyllde 70 år släppte det brittiska kungahuset en bild på hela familjen där bland annat Charles är omringad av frun Camilla, sönerna William och Harry, Meghan Markle och hertiginnan Kate, samt barnbarnen George, Charlotte och Louis. Det släpptes två bilder – en formell variant där samtliga medlemmar tittar in i kameran, och en något mer uppsluppen bild där de skrattar och busar.

Annons

Utåt sett såg bilderna ut som att den brittiska kungafamiljen var på god fot med varandra och att stämningen var hjärtlig, men enligt den nya boken boken Finding Freedom, skriven av Omid Scobie och Carolyn Durand, var bilderna i själva verket en mardröm att få till. Anledningen? Den frostiga och något speciella stämningen mellan bröderna och sin far.

Annons

Kan vara kalla mot sin pappa

Enligt författarna kan nämligen bröderna vara både “varma och kalla” mot Charles och de ska inte ha ansträngt sig speciellt mycket för att avsätta tid till att få till fotograferingen. Vid tidigare tillfällen har det även diskuterats en hel del kring både hertiginnan Kates och Meghan Markles klädval.

Annons

Den frostiga stämningen kan även bero på andra saker. Bland annat att Charles, vid den tidpunkten, i stort sett var både Williams och Harrys chef. Han såg till att bröderna inte spenderade för mycket pengar, och ibland var både Harry och William tvungna att argumentera för vem av dem som skulle få mer pengar till sina olika projekt.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Bittra sanningen bakom familjefotot”

 1. Minna skriver: 13 augusti, 2020

  Svensk damtidning vet allt😂😂


  1. Anna skriver: 13 augusti, 2020

   Og så er de så gode på hemmeligheter; de ser hemmelige og skjulte budskap i de kongeliges valg av klær, smykker…og plassering av bilder og møbler ved fotografering.
   For noen “journalister”


 2. ingalisa skriver: 13 augusti, 2020

  Sanningen? I SD?


 3. ananas skriver: 13 augusti, 2020

  Minna, Anna, ingalisa
  Instämmer!


 4. Tommy Rutgersson skriver: 14 augusti, 2020

  Det här är ju rent trams. Bilderna talar sitt tydliga språk..att de har trevligt tillsammans. Bilder ljuger inte och skulle det vara som Svensk Damtidning skriver så är den kungliga familjen ytterst goda skådespelare.


  1. Ulla Lundell skriver: 17 augusti, 2020

   Två fina bilder på samma familj. Vart fanns de frostiga stämningen? Kunde inte se någon.

   Ulla


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar