Björn Ulvaeus avslöjar: Så är min relation med Abba-gänget

Abbas verkliga relation avslöjas nu!

Björn Ulvaeus avslöjar den verkliga relationen mellan Abba-medlemmarna i en ny intervju. Och deras förhållanden ser inte ut som man kanske tror...

Abba bestod av två gifta par, som båda kom att att gå igenom skilsmässor – medan gruppen fortfarande var på toppen av karriären. Det är inte konstigt att Abba har omgärdats av rykten om bråk och osämja.

Men hur är egentligen relationen mellan Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Fältskog och Anni-Frid Lyngstad idag?

Förvånansvärt bra, om man får tro Björn Ulvaeus. Han har gjort en stor intervju med Dagens Nyheter där han berättar hur medlemmarna ser på varandra i dag. De umgås fortfarande – och jobbar på olika projekt tillsammans.

– Vi har väldigt speciella band till varandra. Det känns väldigt tydligt att de finns där. Som vi sade när vi skildes nu häromsistens, det var någon månad sedan, att: ”Vi har ju något väldigt speciellt i det att vi är fyra personer som kan lita på varandra hundra procent.” Det är väldigt fint att man kan ha det, säger Björn Ulvaeus till DN.

Abba tillsammans på den gamla goda tiden.

Abba tillsammans på den gamla goda tiden.

Abba-Björn: “Det är ganska underbart”

Han säger att det är viktigt att behålla kontakten med människor som förstår vad man gick igenom.

– Och vad det gör med en: att ha gått igenom det och att man fortfarande finns kvar och är relevant.

Han får frågan vad hemligheten är, och svarar:

– Låtarna är kända runt precis hela världen. Du kan åka vart som helst, det finns ingenstans där man inte vet vad det är för låtar, och det är rätt konstigt. För jag begriper inte riktigt hur det gick till. Faktiskt inte. Låtarna har bara blivit så, av sig själva har de blivit så. Det är ganska underbart. Det var nog det jag menade när jag skrev: ”Thank you for the music.”

Foto: TT