Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Blir det ny babyyra i Monaco?

04 mar, 2015, 11:02 
Annons
charlotte-casiraghi-son-ste

Det händer mycket i Monaco just nu – tvillingdop, Pierre Casiraghis bröllop och nu ryktas det om ännu mer tillökning i furstefamiljen.

Charlotte Casiraghi har för tillfället tagit all uppmärksamhet från både de små furstebarnen och den blivande brudgummen Pierre.

Väntar barn igen?

Charlotte-ste

Rykten gör gällande att prinsessan Caroline ska bli mormor igen. Det sägs nämligen att Charlotte Casiraghi väntar sitt andra barn.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Charlotte är 28 år och har nummer sju på kölappen till tronen i Monaco.

Dags för syskon

Hennes och Gad Elmalehs son Raphaël är nu 14 månader gammal. Eftersom paret är mycket barnkära vore det inte märkligt om det är dags för sonen att få ett syskon.

Se filmen

Klippet nedan visar hur fotograferna slåss om att få ta en bild på Charlotte, som checkade in på Lax-flygplatsen för att resa hem till Paris.

När franska “X17” frågade Casiraghi om det blir en pojke eller flicka, svarar Charlotte med ett leende och hon skakar bara på huvudet.

Har slutat tävla

Det var ett tag sedan vi såg henne sitta i sadeln. Kanske det är ett tecken på att hon faktiskt är gravid?

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

httpv://www.youtube.com/watch?v=JE8Y54Dd1J0

Annons