Bomben: prinsessan Märtha Louise ska gifta sig med skandalpojkvännen Durek

02 feb, 2022, 08:15 

Prinsessan Märtha Louise och pojkvännen Durek Verrett ska gifta sig.

Annons
Märtha Louise och Schaman Durek – så träffades skandalomsusade paret
Märtha Louise och Schaman Durek – så träffades skandalomsusade paret

Det var i maj 2019 som prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett första gången berättade offentligt om sitt förhållande. Deras relation har blivit rejält omskriven – och vållat ett par skandaler.

– Jag har gjort misstag. Jag har skämt ut henne, skämt ut hennes familj, skämt ut barnen. Jag är inte perfekt, sa Durek när han gästade ”The Life Stylist Podcast”.

Märtha Louise och Durek ska gifta sig

Men Märtha Louise är den förlåtande typen – och nu vankas det bröllop! Enligt norska Se og hör har Durek släppt bomben i på Instagram, under en av sina livesändningar.

Då fick han en direkt fråga från en av sina följare: när kommer kungen skicka ut ett pressmeddelande om att det blir bröllop?

Dureks svar var direkt och precist.

Annons

– Senare i år, broder.

Det här har varit på gång ett längre tag. I en intervju med det amerikanska magasinet Vanity Fair, där Märtha Louise och Durek intervjuades tillsammans, avslöjade den sistnämnde att han planerade att fria till sin kungliga flickvän. Han har till och med approcherat Märtha Louises föräldrar, kung Harald och drottning Sonja, och bett om deras välsignelse.

Den ursprungliga planen var att Durek skulle fria under parets resa till Hawaii i februari. Märtha Louise och schamanen hade hyrt en villa på ön Oahu, med gott om plats för hela den norsk-amerikanska storfamiljen som var med på resan: Prinsessan Märtha Louise tre döttrar Maud, 16, Leah, 14, och Emma, 11, Shaman Dureks syster Angelina Verrett, 46, och hennes döttrar Alexandria och Natalia samt Angelinas tidigare svägerska Maggie Alava med familj.

Har han friat?

Durek valde dock att vänta med frieriet. Anledningen är fin: han ville att resan istället skulle användas för att bearbeta sorgen efter Ari Behns tragiska bortgång i december 2019.

Annons

Sedan dess har det cirkulerat gott om rykten, men vi har inte fått någon officiell bekräftelse på att Durek friat.

Annons