Bör Stéphanie av Luxemburg vara svartsjuk?

Nygifta prinsessan Stéphanie av Luxemburg fick prinsen och lilleputtriket. Men hon får se upp! Prins Guillaumes första kärlek avslöjar att hon inte kan glömma honom.

Första kärleken är den största. Därför bör prinsessan Stéphanie av Luxemburg vara vaksam. Guillaumes exflickvän är en av Norges hetaste celebriteter – och en smula kunglig!

Hon är dotter till Jasmin Haraldsen, som mellan 1993 och 2005 var gift med drottning Sonjas systerson Karl Otto Haraldsen.

I två år var arvsfurste Guillaume, 30, och Pia Haraldsen, 31, ett par. Och de pratade om att gifta sig!

Berättar om kärleken med Guillaume

Guillaumes första kärlek, Pia Haraldsen, har nu gått ut och berättat om deras tid tillsammans i norska Se og Hør.

Det hade ju kunnat vara den kända norskan, som stått brud i Luxemburg i stället för Stéphanie de Lannoy, 28.

Pia Haraldsen – en gammal kärlek till Guillaume.

Ingen prinsesstitel

Det blev ingen prinsesstitel för drottning Sonjas släkting, Pia. Men fröken Haraldsen var en hårsmån från att få en ring på fingret av Guillaume.

Framtidsplaner

– Vi talade om framtiden, om bröllop – och barn. Han var min förste, störste kärlek, säger Pia Haraldsen tillSe og Hør.

Så seriöst var det alltså mellan de två, som blev ett par efter prinsessan Märtha Louise och Ari Behns bröllop 2002. Prins Guillaumes föräldrar, storhertig Henri och Maria Teresa av Luxemburg, bjöd in Pia Haraldsen med till solsemestern på franska rivieran.

Storhertig Henri var trevlig

– Jag träffade storhertigfamiljen väldigt tidigt i förhållandet. De är mycket trevliga och jordnära. Jag fick ett väldigt fint mottagande, förklarar Pia – tio år efter det att hon mötte sin prins.

Kärlekssagan tog slut

Men 2004 tog kärlekslyckan slut. Haraldsen vill inte gå in på varför, men säger att kronprinsen alltid kommer att ha en plats i hennes hjärta.

– Jag var Guillaumes första, stora kärlek – och han var också min. Vår relation kommer alltid att vara speciellt för mig och jag kommer aldrig att glömma Guillaume.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, All over press

Läs mer:

Pia Haraldsens pappa gifter sig med Märtha Louise väninna>>

Förlovning på gång i Luxemburg>>