Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Borgerlig vigsel för prins Felix och Claire

17 sep, 2013, 13:07 
Annons
claire-1

Nu har prins Felix av Luxemburg och Claire Lademacher gift sig borgerligt i Villa Rothschild Kempinski i brudens hemland Tyskland.

I dag blev prins Felix och Claire Lademacher äkta makar i Tyskland.

Claire
Claire-56

På lördag säger de ja till varandra i franska Saint- Maximin-la-Sainte-Baume nära Marseille. Då blir det ett betydligt större firande.

Annons

Första bröllopet

Den borgerliga vigseln ägde rum i brudens hemstad Königstein im Taunus i Tyskland. Det är Claires familj som valde platsen för ceremonin på vackra Villa Rothschild Kempinski. Endast de två familjerna – Storhertigfamiljen och familjen Lademarcher – närvarade vid den privata ceremonin, som var innerlig och fin.

Claire valde holländsk design

Brudens klänning var designad av Jan Taminiau, den kände holländske designern som också gjorde drottning Maximas kröningsdräkt i blått.

Brudgummens bröder arvprins Guillaume och prins Sebastian anlände till vigseln tillsammans med prinsessan Stephanie i rosa klänning från Prada.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Stephanie-2

Brudens klänning var i gräddvit, ullcrepe med volang och svart bälte. Toppen var dekorerad med fin, skir fransk spets och kombinerades med ullcrepe-jacka.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

Här ser vi en film från förlovningen, där paret presenterar sig själva.

Annons