Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Bråk om kungligt budgetbröllop i England

25 aug, 2009, 13:24 
Agneta Nisbeth
Annons
Prins och prinsessan Michael av Kent ser trots kritiken fram emot sonens bröllop.
Prins och prinsessan Michael av Kent ser trots kritiken fram emot sonens bröllop.

Greve Freddie Windsor och Sophie Winkleman vill ha ett enkelt bröllop med många vänner närvarande.
Greve Freddie Windsor och Sophie Winkleman vill ha ett enkelt bröllop med många vänner närvarande.

Prinsparet Michael av Kents sons bröllop går inte i god jord hos alla. Ett enkelt bröllop, nej knappast! Det ska vara ett riktigt traditionellt och påkostat, menar de äldre rojalisterna.

Annons

Prins och prinsessan Michael av Kent har fullt upp på sin semester på soliga Sardinien, Italien. För det som såg ut att vara en skön ledighet har nu blivit en stor debatt om sonen Freddie Windsors bröllop. Han och blivande hustrun Sophie Winkleman vill ha ett moderna enkelt bröllop med mottagning i den vackra stora salen på Hampton Court, som ligger sydväst om London.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Okej från kungafamiljen

De äldre rojalisterna är mycket upprörda och menar att det ska vara ett traditionellt bröllop och allt vad det innebär inom de kungliga kretsarna. Brudparet har även bjudit in många vänner till det så kallade budgetbröllopet, vilket inte heller faller i god jord. Men enligt familjen Kents talesman godkänner den brittiska kungafamiljen samtliga punkter angående greve Freddie Windsor och Sophie Winkleman bröllopsplaner.

Av Anna Frödell

Foto: Stella Pictures

Annons